شناسهٔ خبر: 15786 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

معاون عمرانی استاندار خوزستان:

جاده کمربندی مسجد سلیمان پس از یک صد سال در دستور کار قرار گرفت

کمربندی معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: اکنون جاده کمربندی مسجد سلیمان را پس از یکصد سال در دستور کار قرار دادیم که کار بزرگی در بحث حمل و نقل است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، احمد سیاحی در آیین گرامیداشت هفته حمل و نقل در تالار نفت اهواز گفت: توسعه صنعت حمل و نقل تنها توسعه ۱۴ هزار کیلومتر جاده و بزرگراه در استان نیست بلکه ظرفیت‌های حمل و نقل ریلی و هوایی را نیز در بر دارد اما با توجه به مصوباتی که در وزارت راه و شهرسازی در ۲۱ بند صورت گرفته چشم انداز خوبی در این زمینه ایجاد شده است.

وی افزود: اکنون جاده کمربندی مسجد سلیمان را پس از یکصد سال در دستور کار قرار دادیم که کار بزرگی در بحث حمل و نقل است چرا که شهرهای نفتی ما باید تمامی زیرساخت‌های لازم را به عنوان یک شهر مدرن داشته باشند.

معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: کامل‌ترین بایگانی صنعت نفت ایران اکنون در اختیار شرکت مناطق نفت خیز جنوب است و در ماه‌های آینده نیز با راه‌اندازی موزه صنایع نفتی در آبادان و مسجد سلیمان می‌توان از این تجهیزات و ماشین آلات دیدن کرد.

وی خوزستان را به عنوان صنعتی‌ترین استان کشور دانست و گفت: وجود هشت بندرتجاری، دو پایانه مرزی صادرات و واردات، پنج فرودگاه، هفت سد عمده و اساسی که ۲۴ درصد برق تولیدی کشور را تولید می کند، ۲۰ پالایشگاه و پتروشیمی، وجود تالاب‌های متعدد، وجود ۱۵ یادمان دوران دفاع مقدس و ۳۶ نقطه اساسی که پارسال حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در قالب راهیان نور از این مناطق مقدس دیدن کردند، وجود پایانه‌های شلمچه و چذابه که اربعین امسال بیش از ۶۳۰ هزار نفر از این مرزها عبور کردند از جمله ظرفیت‌هایی است که خوزستان را به عنوان صنعتی‌ترین استان کشور معرفی می‌کند.

سیاحی با بیان اینکه قدیمیترین جاده‌های استان را جاده‌های نفتی تشکیل داده‌اند افزود: در گذشته تعارض جدی نسبت به توسعه جاده‌ها با وجود این ظرفیت‌های صنعتی وجود داشت و انتظار میرفت هر صنعتی زیرساخت‌های اساسی خود را از همان ابتدای کار ایجاد کند اما پیشگام احداث جاده‌ها در صنعت حمل و نقل بی‌شک صنعت نفت بوده است.

وی توسعه یک استان را به توسعه جاده‌های آن وابسته دانست و گفت: نمی‌توانیم به توسعه آب، برق، بنادر، صنعت نفت و گردشگری را داشته باشیم اما از توسعه جاده‌ها به عنوان یکی از شاخص‌های اساسی توسعه یک کشور غافل شویم.

معاون عمرانی استاندار خوزستان افزود: باتوجه به اقدامات خوبی که از سوی مسئولان استان از جمله شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب صورت گرفت شاهد کاهش تلفات جاده‌ای بودیم اما همچنان باید در این راستا تلاش کنیم.

۲۶ آذر روز ملی حمل و نقل ایران است، تعیین این روز به این مناسبت در سال ۱۳۷۶ به پیشنهاد وزارت راه و ترابری و برای آگاه‌سازی جامعه با نقش و جایگاه بخش حمل و نقل، از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور صورت گرفت.

نظر شما